Napokon predstavljen službeni videospot za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu

Službeni videospot za pjesmu „Lighthouse“, kojom će Nina Kraljić predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, objavljen je danas na Nininom službenom Vevo kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok promotivni videospot, objavljen prošloga mjeseca, prikazuje glavne motive pjesme „Lighthouse“, svjetionike i olujno more, službeni videospot temu nade prikazuje na dublji način. Redatelj spota, Filip Filković Philatz, istaknuo je da je glavna zamisao u osmišljavanju spota snimanog poput kratkometražnog filma bila kreiranje svijeta koji okružuje i zaokružuje pjesmu i Ninu kao glavnu protagonisticu. „Mislim da svi očekuju svjetionik u spotu, ali mi smo napravili drukčiji svjetionik od očekivanoga. U njemu se nalazi jedna od dviju Nina u spotu, te se oko toga odvija i harmonični vrhunac spota“, rekao je.

Nina Kraljić pojasnila je što simboliziraju dvije Nine u videospotu. „Pratimo priču zabrinute Nine na planeti Zemlji, koja traži svoju poveznicu s duhovnom Ninom, koja neopterećena zemaljskim poteškoćama i nevoljama lebdi mirna u svemiru i daje nadu. Na kraju spota problemi, u obliku opasnih statista, odvoze Ninu koja se s njima suočava, ali i spoznaje da nije sama te da ima zaštitu“, opisala je te izrazila zadovoljstvo što u videospotu nema očekivanih motiva vode i svjetionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nina je ovih dana fokusirana na promociju pjesme. Ostvarila je značajan nastup prošle subote na manifestaciji „Eurovision in Concert“ u Amsterdamu, dok 18. travnja „Lighthouse“ predstavlja londonskoj publici na događanju „London Eurovision Party“.

Kako je objavljeno na web stranicama Eurosonga, Nina Kraljić u prvoj poluzavršnici Eurosonga, 10. svibnja u Stockholmu, nastupa peta po redu. Cjelokupni stožer hrvatske predstavnice vjeruje i u njezin plasman u završnicu natjecanja 14. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.