Osvojite nagradno putovanje u Rim za dvije osobe na Interliberu

Foto: 40 dana za život

Do nedjelje 17. studenog možete osvojiti nagradno putovanje u Rim za dvije osobe na Interliberu, najvećem sajmu knjiga u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Čaljkušić iz udruge 40 dana za život otkrio je više o natječaju:

“Na zagrebačkome velesajmu u paviljonu 6, tisuće ljudi će proći pored našeg štanda, i mnogi će postati novi volonteri ili promijeniti mišljenje o pobacaju. Nagradu je omogućio gospodin Slavo Mandurić iz poznate putničke agencije “Kraljica Mira”. A uz besplatnu jutarnju kavu i čaj, prva osoba koja se svakog dana točno u 15 sati nađe na štandu dobiva poklon iznenađenja.

Čekaju vas hitovi poput bestselera “Neplanirano”, “40 dana za život” te molitvenici s imprimaturom i blagoslovom hrvatskih biskupa “Dušo Kristova” i “Isus oslobađa od rana pobčcaja i liječi srca ranjena”. Uz knjige, za donaciju dijelimo i pro-life majice, šalice, magnete i svjetski poznate bedževe “Dragocjena stopala”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikupljena sredstva usmjeravamo na majke Moniku, Chiaru, Lidiju, Samantu i Mariju, promo video za sljedeće događaje i druge zadane ciljeve.”, najavio je Čaljkušić.

Foto: 40 dana za život

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.