Preminuo glumac iz legendarnog filma ‘Sam u kući’

Foto: snimka zaslona

Holivudski glumac, John Heard, najpoznatiji po ulozi u filmskom božićnom hitu ‘Sam u kući’, umro je sa 72. godine života u hotelu u Palo Altu u Kaliforniji. Uzrok smrti još nije poznat, prenosi Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Heard rođen je 7. ožujka 1945. u Washingtonu. Mnogi ga se sjećaju kao Petera McCallistera, oca Kevina McCallistera (Macaulay Culkin) u filmu ‘Sam u kući’.

Karijeru je započeo 1975.. Prema IMDb-u snimio je 179 filmova, računajući glavne i sporedne uloge. Iza sebe ima i niz televizijskih uloga u popularnim serijama kao što su osamdesetih ‘Poroci Miamija’, ‘Zakon i red’ devedesetih, ‘Sopranos’, ‘CSI: Miami’, ‘Brojevi’, ‘Zakon braće’ i druge.

Bio je nominiran za nagradu Emmy 1991. za ulogu u ‘Sopranos’.  Otac je troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.