Preminuo Mr. Spock iz ‘Zvjezdanih staza’

Obožavatelje ‘Zvjezdanih staza’ danas je rastužila vijest da je njihov omiljeni lik, Mr. Spock, zauvijek sklopio oči, prenosi tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svojoj je bolesti progovorio prošle godine kazavši da je za sve kriva njegova ovisnost o nikotinu, protiv koje se godinama bezuspješno borio.

Leonard Nimoy umro je u 83. godini života, što je medijima potvrdila njegova supruga Susan Bay. Glumac je posljednjih godina vodio bitku s kroničnom bolešću pluća, zbog čega mu je dovod zraka u organizam izrazito oslabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.