Pridružite se velikom skupu mladih katolika: Otvorene prijave za SHKM u Gospiću

shkm
Foto: Gospićko-senjska biskupija, Montaža: Narod.hr

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se održati u Gospiću otvorene su od 4. siječnja. Prijaviti se može do 31. ožujka 2024. Ovaj 12. susret mladih održat će se 4. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijave se ispunjavaju u pripremljenom obrascu koji se može preuzeti na poveznici: https://www.e-zupe.com/prijave/gospic/shkm.

>Objavljen logo SHKM-a u Gospiću: Pogledajte kako izgleda i koje značenje ima

Za prijavu su potrebni sljedeći podaci: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije.

Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kotizacija iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnica se može pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na linku https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/kotizacija.

>Biskup Huzjak tisućama mladih u Bjelovaru: ‘Vi ste ta spasonosna kiša koja čini zemlju plodnom!’

Važno je napomenuti da se i mladi iz Gospićko-senjske biskupije koji su domaćini također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i ostali materijal. Prijaviti se mogu u svojim župama do 31. ožujka.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.