Prvi Disneyev film s otvoreno homoseksualnim likom – Pozivaju se roditelji da potpišu peticiju i bojkotiraju film

Foto: snimka zaslona; fotomontaža: narod.hr

“Onward”, Disneyev prvi animirani film s otvoreno homoseksualnim likom stiže u kina u petak, 6. ožujka. LifeSite i zagovaratelji obiteljskih vrijednosti pozivaju roditelje da bojkotiraju ovaj film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film govori o dvojici braće (glasove im daju Tom Holland i Chris Pratt) koji započinju misiju kako bi magično uskrsnuli oca na jedan dan.

Jedan od sporednih likova u filmu je policajka Spectre, ljubičasti kiklop. Osim što je jednook i ljubičast (glas mu daje Lena Waithe) ona je otvorena lezbijka.

> CitizenGO skuplja potpise u cijelom svijetu protiv indoktrinacije LGBT i rodnom ideologijom u Disneyevim filmovima za djecu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> LGBT aktivist Billy Porter u modernoj preradi dječje bajke Pepeljuge će glumiti vilu

> (VIDEO) Američki crtani film za djecu od četvrte do osme godine prikazao LGBT “vjenčanje”

U jednoj sceni policajac Spectre zaustavlja motorista, koji tvrdi da su ga omela djeca njegove djevojke, a lik Spectre odgovara: “Djeca moje djevojke iscrpila su me”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ovaj trenutak očigledno prolazi bez komentara, zagovornici obiteljskih vrijednosti i kršćani pozivaju roditelje na bojkot filma.

Disney priprema još jedan film – ovaj put s homoseksualnim glavnim likom

Disney je također matična tvrtka tvrtke Marvel Studios koja je upravo usred produkcije filma s “LGBT superherojem“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je neumoran napad protiv nevinosti naše djece”, rekao je Gualberto Garcia Jones, direktor odvjetničkog tima LifeSite-a. “I, mi roditelji moramo biti jednako nemilosrdni u odbacivanju Disneyeva pokušaja seksualizacije naše djece.”

“Nametnuvši nam LGBT agentu, pokazujete ozbiljno nepoštovanje naših vrijednosti”, kaže se u peticiji. “Prošli su dani kada bismo vam dali naše teško zarađene dolare kako biste se vi mogli okrenuti i zaprijetiti nama i nevinosti naše djece.”

“Molimo vas, ne nastavljajte s tom agendom ubuduće.”

Peticija LifeSite-a koja poziva roditelje da bojkotiraju animirani film “Onward” i ne nagrađuju Disney za promicanje homoseksualnosti kod djece može se pogledati i potpisati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.