Severina čestitala Praznik rada uz fotomontažu s Titom

Foto: Instagram

U danu u kojem je predsjednik Zoran Milanović napravio scenu oko znakovlja legalne postrojbe HV-a – u pokušaju ustašizacije Domovinskog rata – te naprasno otišao s komemoracije u Okučanima povodom 25. obljetnice akcije Bljesak, pjevačica Severina Kojić promovirala je komunističkog diktatora Tita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Dr. Markić o Milanoviću: ‘Kad postaneš Vrhovni zapovjednik hrabrijima i požrtvovnijima od sebe – imaš samo dva izbora…’

Severina je svojim je pratiteljima čestitala Praznik rada uz fotomontažu na kojoj pozira s Josipom Brozom Titom. Na Instagramu je poručila:

“Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, tetama čistačicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalilii”, napisala je Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o fotografiji na kojoj je u originalu pored Tita bila kraljica Elizabeta II., a na njezino mjesto ovog puta zahvaljujući photoshopu zasjela je splitska pjevačica.

Brojni komentatori bili su oduševljeni fotografijom uz poruke “Živjela YU”, dok su je neki podsjetili da se na Praznik rata u Hrvatskoj slavi blagdan svetog Josipa te godišnjica VRO Bljesak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sritan sv.Josip..Sritna godisnjica Bljeska ..i sritan praznik rada🇭🇷”, poručila je jedna pratiteljica.

Podsjetimo, Severina je u braku s 13 godina mlađim Igorom Kojićem, a njen sin Aleksandar kojeg je dobila u vezi sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem, po odluci suda živi s ocem.

Prema medijskim informacijama iz listopada prošle godine, zagrebačka osnovna škola koju pohađa Aleksandar, Severinu je desetak puta prijavila zbog zanemarivanja djeteta. Na upit ima li o tome saznanje Severinin odvjetnik tada je tek kratko kazao: ‘Postoje, bilo je prijava’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.