Talijanska diva Anna Oxa 30. srpnja nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila

Foto: Maurizio Lupi , Flickr /wikimedia commons

Talijanska diva Anna Oxa, koju često nazivaju i ‘Glas i srce’ zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, 30. srpnja nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila, najavio je u ponedjeljak organizator Tvrđava kulture Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà”, ističe se u priopćenju.

Zadnjim albumima, navodi se, Anna Oxa se okrenula stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. “Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice”, poručio je organizator.

Uz poruku ‘prepustite se razornoj snazi vokala glazbene ikone’ pozvao je ljubitelje dobre glazbe da ih posjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svojim umijećem i karizmom Anna Oxa intrigira publiku od samih početaka karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju ‘Glas i srce’, zaključeno je.

Glazbenu podlogu večeri ispunit će uigrani selektori kolektiva ‘Hrvatska Funk Delegacija’ -Slipmat, D-Gree i Borovich, a u žanrovskom miksu naći će se soul, funk i groove majstorski uigranih DJ-eva, najavljeno je u priopćenju.

Tvrđava kulture Šibenik je javna ustanova koja upravlja objektima fortifikacijskog sustava Grada Šibenika. Provodi, afirmira i potiče kulturno-umjetničko stvaralaštvo, te koordinira kulturno-umjetničke aktivnosti od interesa za grad Šibenik u svrhu kulturnog, turističkog i gospodarskog razvoja Grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.