Zorica Kondža prisjetila se Olivera: On je bio glazba, dugo sam plakala kada je otišao

Foto: snimka zaslona

Godina dana bez njega. Juri vrijeme, dragi Kapetane (kako ga zove Gibo). Pišem ovaj tekst u Vela Luci, piše Toni Volarić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreškom ili zašto već, otvorih file u kojem je ispisano sve što mi je na Prokurativi nedavno za dokumentarni film o njemu ispričala Zorica Kondža.

I čini mi se to najprimjerenijim za prisjećanje na Olivera i još jedno svjedočenje o tome da su najveći takvi upravo zato što su talentirani, otvoreni i vrijedni.

“Recimo, vi biste mogli s njim sjediti na Prokurativi i komentirati ljude koji prolaze u stilu ‘vidi ovoga, a vidi molin te nju kako se uredila…’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa, pazite, prije nego bih se popela s njim na pozornicu on bi me uredno najavio u stilu sad će pred vas izići moja draga kolegica Zorica Kondža. A onda bi pred publikom pitao što sam to obukla i kako mi ‘ne stoje lipo te gaće’.

Nisam se nikada uvrijedila jer znam da je tako zapravo sebi pokušavao skratit muke i smanjit tremu koju je uvijek imao. Naime, nikada, bez obzira na iskustvo, nije prestao respektirati publiku i želio je dati najbolje od sebe, nikad nije htio površno otpjevati.

Pročitajte više na Frendica.hr!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.