Umro je kršćanski intelektualac Dražen Glavaš, član uprave Zaklade Rhema

Foto: snimka zaslona/ Youtube

Dr. Dražen Glavaš, poznati predavač, glavni organizator The Global Leadership Summita u Hrvatskoj, predavač na sveučilištu Vern i član uprave Zaklade Rhema, preminuo je iznenada u subotu ujutro, u 50. godini života, piše bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaš je bio poznat po brojnim aktivnostima i inicijativama kojima je nastojao pomiriti kršćansku etiku i svijet poslovnih ljudi, ali i po brojnim drugim aktivnostima koje su često imale ekumenski karakter. Pripadnik Baptističke crkve, svojim je idejama i inicijativama često djelovao i u Katoličkoj Crkvi te ostavljao snažan duhovni trag među njezinim vjernicima.

Dražen je bio star 49 godina, oženjen suprugom Jodi, otac troje djece, predavač etike na fakultetu Vern, donositelj i organizator Global Leadershipa (GLS-a) u Hrvatsku. Kroz tu konferenciju Dražen Glavaš je već šest godina zaredom hrvatskim sudionicima omogućio slušanje izvanrednih svjetskih predavača iz područja biblijskih vrednota i njihovu primjenu u vodstvu i poslovanju.

Jodi trenutačno nije zaposlena, bankovni računi obitelji nisu u njeno ime, a sva sredstva su zamrznuta do ostavinske rasprave. Troškovi pogreba su već pokriveni. Obitelji možete pomoći uplatom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

First and Last Name: Jodi Rae Glavaš
Address: Gajec, Vojnovića Stjepana 42, 10360 Sesvete, Hrvatska
IBAN: HR40 2340 0093 2320 7821 2 – Tekući račun u stranoj valuti
SWIFT (BIC) Privredna banka Zagreb d.d.: PBZGHR2X

Tekst u cijelosti pročitajte na bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.