(VIDEO) Polarni Advent u srcu Zagreba – pogledajte što je Zoološki vrt pripremio za najmlađe!

Foto: snimka zaslona

Zoološki vrt grada Zagreba tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Advent u Zagrebu posebnim programom koji je u prvom redu namijenjen obiteljima s djecom te zaljubljenicima u životinjski svijet. Taj program ove godine nosi naziv Polarni advent u Divljem srcu grada, piše ZOO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoološki vrt upravo dobiva čarobno zimsko ruho. Posebne svjetlosne instalacije naglasit će njegovu hortikulturu te arhitekturu stvaranu posljednjih gotovo stotinu godina. Bit će tu i svjetlosne atrakcije koje će u duhu nadolazećih blagdana očarati najmlađe. Pomno dizajnirana svjetla te ukrasi pretvorit će maksimirsku šumu u mjesto iz bajke.

Na kraju godine u Zoološkom će se vrtu otvoriti i neke nove nastambe sa životinjama koje će Zagrepčani i njihovi gosti prvi put moći vidjeti u hrvatskoj metropoli. Dodatne zanimljive informacije, zanimacije, ali i okrijepa posjetitelje očekuju u području koje će ove zime nositi naziv Život na sjeveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki vikend u Vrtu će donijeti i neke dodatne sadržaje poput koncerata, predstava, mađioničarskih te drugih nastupa čiji je cilj izvući osmijehe na dječja lica.

U edukacijskim dvoranama za mališane će biti pripremljene kreativne radionice, a kako bi posjet Polarnom adventu u Divljem srcu grada ostao vječno zabilježen, bit će organizirano i fotografiranje s Djedom Božićnjakom.

U restoranu Kod morskog lava posjetitelje očekuje prigodna gastronomska ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Staru godinu u 11 sati u Vrtu će biti organiziran ispraćaj 2019. godine. Bit će to prva godina u povijesti Zoološkog vrta grada Zagreba u kojoj bi broj njegovih posjetitelja mogao doseći petsto tisuća.

Polarni advent u Divljem srcu grada traje od 1. prosinca 2019. do 7. siječnja siječnja 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.