Hrgovićev meč karijere kao uvertira u najveći revanš godine

Foto: fah

Stigao je dan velikih okršaja u saudijskoj pustinji, a s njim i najveći meč dosadašnje karijere Filipa Hrgovića (9-0). Spektakularne dvoboje iz za ovu prigodu posebno izgrađene Diraja Arene danas će pratiti milijuni boksačkih fanatika. Ulazak Filipa Hrgovića u ring očekuje se oko 18.40, piše Fightsite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diljem svijeta TV ekrani upalit će se zbog najiščekivanijeg revanša godine. Novi sudar Anthonyja Joshue (22-1) i Andyja Ruiza Jr-a (33-1) meč je o kojem se priča još od lipnja i senzacionalne pobjede meksičko-američkog teškaša u Madison Square Gardenu. A osim bitke za WBA (Super), IBF, WBO, i IBO pojaseve, priredba naziva ‘Clash On The Dunes’ hrvatske će gledatelje privući i nastupom našeg najboljeg boksača.

Nakon devet profesionalnih pobjeda iz isto toliko nastupa, Hrgović će novu obranu svoje WBC Internacionalne titule i novu prepreku imati u dosad najopasnijem protivniku – bivšem dvostrukom izazivaču Ericu Molini (27-5)!

“Ovo je ogromna prilika da svima dokažem kako sam spreman za borbe s najboljima. Iza mene je sjajan trening kamp. Proveo sam četiri tjedna u Zagrebu s kondicijskim trenerom Igorom Čordašem i boksačkim trenerom Yousefom Hasanom. Poslije toga uslijedilo je osam tjedana priprema u Miamiju s Pedrom Diazom. Trenirali smo kao nikad prije”, poručuje hrvatski boksački as.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom borbom doći ćemo do brojke od čak šest različitih država u kojima je Filip nastupao otkako se u rujnu 2017. prebacio u profesionalne vode. Čak tri puta je ‘Hrga’ svoje vještine prezentirao u Njemačkoj, po dva puta u Latviji i Hrvatskoj te po jednom u SAD-u, Meksiku i sada je na redu Saudijska Arabija.

“Da biste postali svjetski prvak morate biti voljni nastupati diljem svijeta. To je sastavni dio ovog posla. Ring je ring bez obzira na to gdje se nalazi”, jasan je bio Filip na ovu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.