ABA liga: Košarkaši Cedevite slavili na gostovanju u Baru protiv Mornara

Foto: fah

Košarkaši Cedevite u susretu su 20. kola regionalne ABA lige kao gosti u Baru svladali Mornar sa 94-89 (25-15, 28-24, 18-25, 23-25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita je kontrolirala događanja na terenu od samog početka dvoboja, vodila i sa 17 koševa prednosti, pa konačna razlika od pet poena i ne odražava pravo stanje stvari.

Will Cherry i Chris Johnson sa po 16 koševa bili su najefikasniji kod Cedevite dok je Brandis Raley-Ross ubacio 16 za Mornar.

Cedevita je dva kola prije kraja ligaškog dijela sezone na omjeru pobjeda i poraza 15-5, dok je Mornar na 12-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.