Allegri je taj koji ‘gura’ Mandžukića: ‘Nazvao ga je i poručio mu da je – nezamjenjiv’

Foto: fah

Mario Mandžukić bio je jedan od glavnih igrača Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu. No, on je i jedan od glavnih grača Juventusa. Što je njegova tajna, otkrio je njegov menadžer Ivan Cvjetković, prenose 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada je stigao u Torino, Mario je bio ponosan što će obući dres Juventus, ali je klub vjerojatno to smatrao tek korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus, klub i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen”, kaže Cvjetković.

Posebno je osvojio trenera Massimiliana Allegrija.

“Jako je povezan s trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Ustvari, prije no što je Mario krenuo, Allegri ga je nazvao i rekao mu: ‘Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv'”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.