Allegri je taj koji ‘gura’ Mandžukića: ‘Nazvao ga je i poručio mu da je – nezamjenjiv’

Foto: fah

Mario Mandžukić bio je jedan od glavnih igrača Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu. No, on je i jedan od glavnih grača Juventusa. Što je njegova tajna, otkrio je njegov menadžer Ivan Cvjetković, prenose 24sata.

“Kada je stigao u Torino, Mario je bio ponosan što će obući dres Juventus, ali je klub vjerojatno to smatrao tek korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus, klub i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen”, kaže Cvjetković.

Posebno je osvojio trenera Massimiliana Allegrija.

“Jako je povezan s trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Ustvari, prije no što je Mario krenuo, Allegri ga je nazvao i rekao mu: ‘Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv'”, dodao je.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr