‘Srušio i slavnog Dina Rađu’: Bojan Bogdanović unatoč porazu protiv Litve stigao do nevjerojatnog rekorda

Foto: fah

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, nažalost, kasno se probudio na utakmici Hrvatska – Litva u Osijeku. Odigrao je fenomenalno drugo poluvrijeme, no, do tada oslabljena Litva se već razigrala, povela i nametnula tempo i način igre koji njoj odgovaraju. Bilo je to dovoljno za tijesan poraz Hrvata u utakmici koju je trebalo dobiti. Svjetsko prvenstvo, nažalost, sve je dalje, iako, naravno, još nije gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović na utakmici u Osijeku u kvalifikacijama za SP 2019. stigao je unatoč porazu do novog rekorda. Naime, Bogdanović je prestigao Dina Rađu i postao najbolji strijelac u povijesti hrvatske košarkaške reprezentacije. Uoči utakmice protiv Litve Bogdanović je imao 1761 zabijen koš u hrvatskom dresu, dijelila su ga samo tri poena do rekorda koji je držao Rađa. Kako smo spomenuli u utakmicu je krenuo loše, no, kako je utakmica odmicala Bogdanović se razigrao, na kraju prvog dijela zabio je povijesnu tricu za rušenje rekorda.

Na kraju je ukupno postigao 22 koša, no, svi ti rekordi, nažalost, neće značiti puno ako će Hrvatska ostati bez jednog velikog natjecanja na kojem joj je s obzirom na igračku kvalitetu neosporno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.