Ana Konjuh u 2. kolu Wimbledona, treće nosi jaku protivnicu

fah

Hrvatska tenisačica 18-godišnja Ana Konjuh plasirala se u 2. kolo Wimbledona nakon što je u srijedu pobijedila Talijanku Karin Knapp (90. na WTA listi) sa 6-3, 6-3 poslije 67 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh je rano oduzela servis i povela je 2-1, ali Talijanka ga je odmah vratila. No, kod 3-3 Konjuh je uzela tri gema zaredom, napravivši pritom dva “breaka”

U drugom setu obje tenisačice držale su svoje servise do osmog gema, a onda je Konjuh napravila “break” i potom je na svoj servis zaključila meč.

U sljedećem kolu Ana Konjuh ide na treću tenisačicu svijeta Poljakinju Agnieszku Radwansku, koja je 2012. igrala finale Wimbledona, a prošle godine polufinale. Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno je Ivan Dodig u 1. kolu poražen od 10. nositelja Čeha Tomaša Berdycha sa 7-6 (5), 5-7, 6-1, 7-6 (2). Susret Dodiga i Berdycha počeo je u utorak, ali je prekinut zbog kiše prvi vodstvu Čeha od 4-1 u četvrtom setu, a nastavak u srijedu trajao je nešto više od pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.