Andrej Kramarić: ‘Plasman na Euro neće doći u pitanje uvjetom da u nastavku kvalifikacija zaboravimo veličanstveni uspjeh iz Rusije’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je bolni i neočekivani poraz od Mađarske u Budimpešti (2:1) u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Nakon poraza Vatreni su kompromitirali svoju ulogu prvog favorita grupe, no, naravno, i dalje imaju realne šanse za odlazak na EP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o svemu kaže jedan od najboljih golgetera Bundeslige, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić?

”Mi moramo zaboraviti Svjetsko prvenstvo, tu Rusiju trebamo izbaciti iz glave. Osobno, naravno u prenesenom značenju ja sam je izbacio već na početku sezone, što se dobro vidi po mojoj formi i u klubu”, rekao je Kramarić za 24 sata i dodao:

”Ne živi se na staroj slavi, toga moramo biti svjesni. Treba naći motiv za ove utakmice u kvalifikacijama. Naravno da je nakon ovog poraza od Mađara upaljen mali alarm za nas.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kramarić je jedan od brojnih koji smatraju da se moralo u prve dvije kvalifikacijske utakmice napraviti više…

”Realno morali smo u ove dvije utakmice napraviti više. No, činjenica je kako nismo dobro igrali. Nije to bilo pravo izdanje niti protiv Azerbajdžana. Na papiru se ova skupina možda nekima čini smiješna, ali vjerujte mi da to nije tako. Ovi protivnici nisu nimalo bezazleni, pa vidjelo se to u ova dva susreta.

Mađarska je doma jako dobra, Wales je silno opasan, a Slovačka je po meni bolja od te dvije reprezentacije. Mi moramo zasukati rukave i biti maksimalno ozbiljni u nastavku kvalifikacija. Plasman na Euro neće doći u pitanje, ali samo pod uvjetom da zaigramo kako možemo i da u nastavku kvalifikacija zaboravimo veličanstveni uspjeh iz Rusije….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Hoffenheima u prve dvije utakmice kvalifikacija za Euro ispunio je očekivanja navijača i ostavio je dobar dojam. Naime, protiv Azerbajdžana na Maksimiru, postigao je pobjednički gol za Hrvatsku.

Igrao je vrlo dobro, kao što igra i u Bundesligi.  Ove sezone zabio je ukupno 21 gol, 18 za klub i tri za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.