AS hvali Modrića: ‘Nakon devet sezona u Madridu Modrić je postao legenda’

epa08991880 SD Huesca's Pablo Maffeo (R) in action against Real Madrid's Luka Modric (L) during a Spanish LaLiga soccer match between SD Huesca and Real Madrid at El Alcoraz stadium in Huesca, Aragon, Spain, 06 February 2021. EPA/JAVIER CEBOLLADA

Luka Modrić igrao je sjajno u pobjedi Reala protiv Getafea (2:0) u 22. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski ga mediji izdvajaju kao jednog od najboljih igrača utakmice i navode da mu je to treća utakmica zaredom u kojoj je odigrao svih 90 minuta.

“Još nije službeno, ali klub i igrač dogovorili su produljenje ugovora za još godinu dana, do lipnja 2022. Nakon devet sezona u Madridu Modrić je postao legenda. S Realom je osvojio četiri Lige prvaka, dva prvenstva te postao najbolji igrač svijeta”, piše AS.

Plan je bio da Modrić ove sezone manje igra, ali da se Odegaard nije uspio nametnuti, da je Isco izvan forme te da Valverde ima problema s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.