Australian Open: Kraj za hrvatskog tenisača Ćorića, nakon velike borbe izgubio od Pouillea

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić završio je u ponedjeljak svoj nastup na Australian Openu u osmini finala gdje ga je sa 6-7)4), 6-4, 7-5, 7-6(2) pobijedio Francuz Lucas Pouille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je dobio prvi izjednačeni set u tiebreaku, da bi u drugom setu dva puta izgubio servis,a suparniku ga nije uzeo ni jednom. U trećem setu servis gubi jednom i opet ni jednom nije imao priliku da uzme servisu Francuzu. U trećem setu Ćorić gubi servis odmah na početku, ali ga onda vraća za 4-4. I ovaj set odlazi u tie break u kojem je Francuz bolji.

U meču koji je trajao tri sata i 19 minuta Ćorić je servirao 24 asa, a Pouille 19. Hrvatski je tenisač napravio 55 neprisiljenih pogrešaka, a Francuz 43.

Ovo je bio treći susret Pouillea, 31. na ATP ljestvici, i Ćorića i prva pobjeda francuskog tenisača. Četvrti krug Australian Opena najbolji je rezultat za Ćorića na ovom grand slam turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.