Babić: ‘Drago mi je što je Hrgović izgubio okladu’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski teškaš Alen Babić u Londonu je ostvario novu veliku pobjedu. U šestom profesionalnom meču svladao je Britanca Toma Littlea nokautom u trećoj rundi, prenosi fightsite.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kao što sam rekao. Stalno se ponavljam. Moja ‘Savage’ vojsko, nikada vam nisam lagao. Ako sam rekao da ću nešto napraviti onda ću i to napraviti. Da, rekao sam da pada u prvoj, trebala je to biti prva, ali bio je dobro pripremljen i mogao je primiti udarac. Dobar je borac, ali ni blizu moje razine.

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović također je nokautirao Littlea, no Babić je bio nešto brži. Trebala mu je runda manje.

– Imao sam goriva za 20 ovakvih rundi. Ovo mi nije bilo teško. Hrgović se kladio protiv mene i drago mi je da je izgubio svoj novac. On je moj sunarodnjak, a kladi se na Toma Littlea. To vam pokazuje da nema pojma o boksu. On ne poznaje povijest boksa, on je vrlo dobar tehnički, ali sa mnom u ringu to nije dovoljno. Ring je život, a ja u ringu riskiram svoj život za vas. On to neće napraviti jer je sebičan. Želim ga čim se vrate fanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić, čiji je profesionalni omjer savršenih 6-0, ponovno je prozvao Hrgovića.

– Dajte mi snažnog udarača, nokautera, onda ćete vidjeti ‘slatku znanost’. Imam olimpijskog trenera i dva olimpijca u dvorani. Imamo sparinge svakoga dana i to tehničke. Ali ljudi ovo žele vidjeti. Dajte mi nešto i dokazat ću se. Malen sam, ne izgledam poput Joshue, ali znam udariti, izdržljiv sam i imam čvrstu glavu. S Hrgovićem se želim boriti pred navijačima. Želim da svi vide kako pada jer mislim da je lažnjak. Bori se s kantama, s 50-godišnjacima. No, sve je u redu. Volim Filipa Hrgovića, zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.