Bandić obećao Červaru: ‘Dajem vam Dom sportova, a na Velesajmu ćete dobiti dom’

Zagreb, 20.12.2019. - Večer rukometa na kojoj su proglašeni najbolji rukometaš, rukometašica, trener i sudački par u 2019. godini. Na fotografiji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Lino Červar, rekao je kako mu je gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, obećao Dom sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dom nam izgleda ne može napraviti, ali dat će nam Dom sportova. Držim ga za riječ, ovdje su svi svjedoci, a ako to ne napravi u kratko vrijeme pokucat ćemo mu na vrata”, rekao je izbornik.

Zagreb, 20.12.2019. – Večer rukometa na kojoj su proglašeni najbolji rukometaš, rukometašica, trener i sudački par u 2019. godini. Na fotografiji najbolji trener Lino Červar. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

“Cijenim ga i volim i znam da će on izvršiti što je obećao, a onda vjerujem da ćemo mi to i nagraditi. Ako nam Bog da malo sreće, uvjeren sam da ćemo doći s jednom medaljom u narednoj godini”, najavljuje Červar za 24sata.

“U sklopu Zagreb Cityja napravit ćemo rukometni dom i od toga ne odustajemo, a do tada će vam na raspolaganju biti Dom sportova”, obećao je Bandić na večeri rukometa na kojoj su proglašeni najbolji rukometaš, rukometašica, trener i sudački par u 2019. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.