Barcelona gubila 2:0 do 88. minute pa prošla u polufinale Kupa

epa08985553 Barcelona's striker Leo Messi in action during the Spanish King's Cup quarter finals soccer match between Granada FC and FC Barcelona at Nuevo Los Carmenes stadium in Granada, Andalusia, Spain, 03 February 2021. EPA/Pepe Torres

Barcelona je u utakmici Kupa kralja pobijedila Granadu u gostima 4:3 i prošla u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada je do 88. minute vodila 2:0 golovima Kenedyja (33.) i Soldada (47.), ali nije uspjela sačuvati prednost. Barca je smanjila nakon što je Griezmann praktički iz mrtvoga kuta na asistenciju Messija napucao golmana u nogu, a lopta se od njega odbila u gol. Zatim u drugoj minuti sudačke nadoknade Barcelona je odigrala praktički identičnu akciju.

Barrcelona je utakmicu završila s 36 udarca na gol od kojih je 20 išlo u okvir. Imala je 79 posto posjeda lopte, a domaćini su u 120 minuta samo sedam puta zapucali na gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.