Barcelona objavila fotografije i poručila Pjaniću: ”Vidimo se na drugoj strani”

Foto: fah

Kako smo već pisali bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić jučer je i službeno potpisao ugovor s aktualnim španjolskim prvakom, Barcelonom, koja u nastavku sezone posreće pred naletom Reala.  Kako navode talijanski i španjolski mediji veliki je to iskorak u karijeri iskusnog igrača, koji će na Camp Nou stići nakon završetka sezone do kada bi trebao biti u Torinu, odnosno Juventusu. Dugo je trajala trakavica oko prelasku Pjanića u Barcelonu, a zapravo je malo toga ovisilo o njemu. Naime, nakon što je dogovoren trensfer Arthura Mela u Juventus postalo je jasno da će Pjanić obrnutim smjerom prema Nou Campu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić je, podsjetimo, prošle četiri godine vrlo uspješno nosio dres torinskog Juventusa, no, Barcelona je ipak Barcelona. Nakon što je igrao s Cristianom Ronaldom dobit će priliku igrati s još jednim nogometnim velikanom, Lionelom Messijem. Naravno da je to veliki iskorak u karijeri igrača koja je ipak u svojoj završnoj fazi, bez obzira ostao ili ne četiri godine u Barci.

Barcelona je jutros na društvenim mrežama, točnije Facebook stranici, objavila nekoliko fotografija Miralema Pjanića iz prethodnih dvoboja koje je on imao protiv katalonskog kluba igrajući za Romu, a onda i za Juventus. U Barceloni su jasno poručili da je sada vrijeme da se Pjanić ”oproba i na drugoj strani”, dakle, igrajući u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.