Beusan: Naravno da je bio penal, Caktaš je išao đonom u nogu

Foto: snimka zaslona

Mateo Beusan u emisiji Stadion analizirao je suđenje na utakmici Osijeka i Hajduka (3:3) napomenuvši kako je se radilo o teškoj utakmici za suditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beusan je izdvojio šest spornih situacija. Igrači Osijeka su tražili kazneni udarac u 25. minuti nakon starta Karla Letice nad Erosom Grezdom, no Oko sokolovo je upozorio na zaleđe u začetku te akcije.

Vidljivo je da se igrač nalazi u zaleđu, ali i da je prekršaj Letice za penal. Teško je drugom pomoćniku bilo to vidjeti, rekao je Beusan.

U 57. minuti Hajduk je postigao gol za vodstvo 2:3 nakon što se Ahmeid Said našao na rubu zaleđa, a Šimunec zakucao u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi mogao reći da je to zaleđe? Možemo usporediti te dvije situacije i reći da treba pustiti ako si u dilemi. Radi se o milimetrima, ne bih optuživao pomoćnika, rekao je je Beusan pa se osvrnuo na 70. minutu.

Osijekov napadač Grezda je sam izašao pred Leticu, ali prije nego što je lopta došla do njega, pomoćni sudac pokazao je zaleđe Bobana. Glavni sudac Jović pustio je da se igra.

Svi su stali i jasno je da je to sportski problem jer očekuju da glavni sudac dosudi zaleđe. No sve čestitke Joviću za ovo, kazao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon derbija najvšie se pričalo o penalu za Osijek u 76. minuti zbog starta Mije Caktaša na Dmitru Lopi.

Meni nije jasno kako netko može smatrati da ovo nije penal. Caktaš je bio svjestan toga, direktno đon u nogu, zaključio je Beusan.

Beusan se osvrnuo i na drugi žuti karton koji je dobio André Fomitschow zbog opasnog starta na Lopi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto ljudi smatraju da ovo nije za žuti karton?! Pa pogledajte gdje mu ide noga. Ako ovo nije za žuti, onda ne znam što jest, rekao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.