Bijesni navijači prekinuli uvredama, bakljama i dimnim bombama božićnu večeru igrača Pescare

Foto: Snimka zaslona

Momčad Pescare je trenutno na 19. mjestu Serie A, ima tek osam osvojenih bodova, jedinu su pobjedu ostvarili za zelenim stolom i to protiv Sassuola 3:0, dakle, to čak u realnom smislu i nije pobjeda.  Stvarno loši rezultati razljutili su navijače spomenutog kluba koji su odlučili prekinuti klupsku božićnu večeru svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su stigli s transparentima te su treneru kluba Massimu Oddu poslali jasnu poruku, kojom su stali uz njega ali:

“Nemaš što slaviti s ovom momčad. Ostani s nama i bojkotiraj večeru.”

Ljuti navijači žestoko su vrijeđali igrače, navijači su prema njima bacali dimne bombe te baklje, a situacija se primirila tek kad je na mjesto događaja stigla policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako u Pescari igraju i dva hrvatska nogometaša Dario Župarić i Robert Murić. Ni oni nisu bili pošteđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.