Bilić nakon premijernog nastupa u Premiershipu: ‘Bio sam zadovoljan, a onda smo primili prvi gol’

Foto: fah

Leicester je bio siguran te je uspio slaviti protiv WBA, momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Do njihovog prvog gola bio sam jako zadovoljan našom igrom. Nakon utakmice rekao sam momcima da sam razočaran rezultatom, ali da sam najviše ljut reakcijom nakon primljenog gola”, opisao je i dodao kako su nakon što su poveli bili opasniji i agresivniji od njih.

“Mogli smo ih zaustaviti. Nismo igrali loše, osim kod prvog gola bila je to naša dobra izvedba s loptom i bez nje. Ponavljam, najviše sam razočaran reakcijom nakon prvom gola. Od tog trenutka naš mentalitet nije bio pravi”, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.