Bivši Hajdukovac i reprezentativac: Dalića treba ostaviti, a Modrić je izvanzemaljac

Foto: fah

Kad se spominju hrvatski treneri koji rade u inozemstvu ne govori se često Ivan Leko, bivši igrač Hajduka i reprezentativac Hrvatske. On trenutno vodi Club Brugge, trenutno vodeći na tablici u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan je zbog hrvatske nogometne reprezentacije, to je rekao u razgovoru za Sportske novosti.

“Bio sam šokiran s onih 1-1 protiv Finske, bilo je nezamislivo to što nismo pobijedili. To je veliki kiks, čak bi rekao neoprostiv, premda se senzacije u nogometu događaju. No, bio sam uvjeren da ćemo premostiti Kijev. Nama je bilo bitno da u tom odlučnom trenutku ovisimo isključivo o sebi, o svojem rezultatu. I to se dogodilo. Čujte, tko ima Modrića u momčadi, pa i druge igrače, ali u prvom redu Luku, ima veliku prednost. Ja sam bio vezni igrač, bez želje da ispadnem napuhanko, imao sam tu ulogu u malom prstu. Međutim, Modrić je extraterrestre, izvanzemaljac”, rekao je.

“Dalića treba ostaviti… Kod nas stalno postoji neka sumnja u mlađe kadrove, u javnosti se stalno forsiraju neki ‘over 60’. Jest, iskusniji su, ali mlađi treneri, pogotovo koji su imali respektabilnu karijeru, koji su igrali u jakim klubovima, ipak su u prednosti”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.