Bivši MMA borac u obrani Miočića: ‘Znam da bi vas boljelo da Stipe skine taj rekord i tri puta osvoji titulu’

miočića
Foto: Facebook

Piše se kako bi Stipe Miočić mogao ostati bez naslova prvaka UFC-a ako se uskoro ne bude borio protiv Daniela Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto hejteri žele da se Stipi oduzme titula? Jedini razlog koji imaju je da bi se Ngannou trebao boriti protiv Cormiera. I to je to… Hoće li onda ta borba biti za pravu ili za privremenu titulu?”, pita se bivši MMA borac Chael Sonnen.

“Zašto se ne bi borili Ngannou i Cormier jer ionako će se kasnije pobjednik boriti sa Stipom. Koja je kazna oduzimanje titule za Miočića? Ne budite ludi… On svakako čim se vrati ide u borbu za titulu. Svejedno je hoće li u tu borbu ući kao prvak ili će se boriti za titulu. Jedina bi razlika bila da tri mjeseca ide i priča kako nije prvak iako nikad nije izgubio titulu”, dodao je.

“Takav bi potez bio jedinstvena prilika za Stipu jer bi imao priliku tri puta osvojiti titulu prvaka teške kategorije. Znam da bi vas boljelo da Stipe skine taj rekord i tri puta osvoji titulu, napravi opet nešto što nitko nije u teškoj kategoriji. To će vas boljeti, a ja ću biti zadovoljan”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.