Bjelica o vijestima iz Španjolske: ‘Treniranje Betisa nikada nije bilo na stolu’

Foto: fah

Betis je u nedjelju otpustio trenera Joana Francesca Siciliju ‘Rubija’ a kandidat za vođenje momčadi iduće sezone je hrvatski trener Nenad Bjelica, izvijestile su španjolske novine Estadio Deportivo i Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, ne, nikada nismo bilo u kontaktu oko te teme”, rekao je Bjelica u razgovoru za radijsku postaju Cope Sevilla iz svoje kuće u Austriji.

“Poznajem puno ljudi u Betisu jer sam s više njih igrao. Bio sam s Jaimeom Quesadom (iz odjela sportskog direktora) kada je gledao jednu Dinamovu utakmicu, razgovarali smo sat vremena, ali ne o treniranju Betisa nego o Dinamovim igračima jer su puno puta promatrali naše igrače, bili su zainteresirani za njih pa sam zato bio u kontaktu s Betisom i tim ljudima. Treniranje Betisa nikada nije bilo na stolu”, dodao je.

“To je veliki klub, s velikim navijačima, moja sjećanja iz Betisa su među naljepšima. Imam sina rođenog u Sevilli. Ondje se osjećam jako dobro. Bio sam samo godinu i pol dana ondje i moja najveća greška iz igračkih dana je vjerojatno to što sam bio otišao odande u vrijeme kada je Betis bio izuzetno snažan. Svaki trener bi se veselio vođenju Betisa, pa tako i ja”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U nogometu se nikada ne zna mogu li se, i kada, susresti opet putevi. Trenutno sam slobodan i proučavam nekoliko mogućnosti. Vidjet ćemo gdje će me odvesti život”, zaključio je Bjelica koji je u Španjolskoj igrao i za Las Palmas i Albacete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.