Bjelica: Za mene kao Hrvata, Luka Modrić je i dalje najbolji na svijetu

Foto: fah

Trener Union Berlina Nenad Bjelica nazvao je veznjaka Real Madrida Judea Bellinghama “stvarateljem razlike”, ali je dodao da je Luka Modrić “još najbolji na svijetu” uoči dvoboja u utorak u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellingham se vraća u Njemačku prvi put otkako je ljetos otišao iz Borussije Dortmund u glavni grad Španjolske. Dvadesetogodišnjak je prvi strijelac La Lige ove sezone s 12 golova, no hrvatski trener dobro zna za sve Realove prijetnje na sredini terena.

– On je trenutno jedan od najboljih igrača na svijetu. Igra na apsolutno vrhunskoj razini. Poštujemo ga i poštujemo svakog igrača iz Real Madrida, ali za mene kao Hrvata, Luka Modrić je i dalje najbolji na svijetu, rekao je Bjelica.

– Bellingham je jedan od najvećih, u vrhunskoj je formi, zabija golove, stvara razliku i teško ga je braniti. Bit će veliki posao za nas da ga sutra držimo pod kontrolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je dodao kako smatra da Union ima šanse protiv četrnaesterostrukog osvajača Lige prvaka, ali kako mora pružiti savršenu igru.

U subotu je Union pobijedio Borussiju Moenchengladbach kod kuće 3-1, što je njihova prva pobjeda u nekom natjecanju od kolovoza, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.