Blanka Vlašić iz Rima zahvalila svima na čestitkama i podršci, a dobila je i neočekivani dar

Foto: Facebook

“Predivan je osjećaj opet nastupati! Hvala svima na čestitkama i podršci!”, napisala je hrvatska rekorderka u skoku u vis Blanka Vlašić na svojem Facebook-profilu zahvaljujući obožavateljima na čestitkama i podršci nakon osvajanja drugog mjesta na mitingu “Dijamantne lige” u Rimu u svom prvom ovogodišnjem nastupu s preskočenih 1,97 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je svoje prvo natjecanje nakon osam mjeseci pauze zbog ozljede koljena otvorila preskočivši 1,85 m iz prvog pokušaja, 1,90 m je svladala iz drugog, da bi nakon mnogo problema preko 1,94 m išla iz posljednjeg trećeg pokušaja. No, na 1,97 m šokirala je konkurenciju preskočivši tu visinu iz prvog pokušaja čime je izjednačila najbolji rezultat sezone u svijetu koji je držala Poljakinja Kamila Lićwinko.

Upravo su Lićwinko i Beitia preskočile 1,97 m iz drugog pokušaja, pa su se te tri skakačice obračunale za pobjedu na dva metra, a na kraju je jedina uspješna bila aktualna europska prvakinja Beitia.

Krunica pape Franje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatsku se vraća s neprocjenjivim darom kako je Blanka Vlašić napisala na Facebooku: “Neprocjenjiv i neočekivan poklon… Krunica pape Franje” uz fotografiju krunice u svojoj ruci.

Blanka Vlašić krunica pape Franje 5 lipnja 2015 crop

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.