Bogdanović postigao 11 koševa u porazu Brooklyna

Bojan Bogdanović je s 11 koševa i pet skokova bio jedan od najboljih igrača Netsa u srazu sa Charlotte Hornetsima, ali to je bila večer koju će hrvatski reprezentativac željeti što prije zaboraviti. Netsi su protiv Hornetsa pogodili samo tri trice iz 16 pokušaja (18,8 %) i imali su 11 skokova manje od suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Bogdanovića, samo su još Deron Williams (12 koševa) i Mason Plumlee (11 poena) imali dvoznamenkasti učinak. Goste su s 19 koševa predvodili Al Jefferson i Gerald Henderson, Marvin Williams je ubacio 18, a Mo Williams završio dvoboj s 14 poena i 14 asistencija.

Domaći poraz 91-115 možda će se pokazati vrlo skupim u neizvjesnoj utrci za doigravanje na Istoku, u kojoj Charlotte (26-33) sad drži sedmo mjesto s istim učinkom kakav ima i osmoplasirani Miami (26-33), dok Indiana (26-34) na devetom mjestu ima poraz više, a deseti Brooklyn (25-34) i pobjedu manje.

U konkurenciji za doigravanje još su dva kluba: Boston (24-35) i Detroit (23-37). U više od 20 utakmica, koliko im je ostalo do kraja regularnog dijela sezone, svašta se još može dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.