Bojan Bogdanović: ‘Nosi me vjera, to nadanje da opet idemo zajedno nešto pokušati’

Foto: fah

Bojan Bogdanović igra najbolju sezonu karijere, a u razgovoru za Sportske novosti otkriva što mu pomaže u napretku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na koncu svake sezone ja analiziram ono što sam odigrao u prethodnoj i posebno se fokusiram na stvari koje u svojoj igri mogu dotjerati. I nije to slučaj samo u NBA ligi, bio sam takav i dok sam bio u Europi, pa ispada da je svaka moja sezona – a to je kontinuitet otkako sam profesionalac, znači tu govorimo od desetak godina – bolja od one prethodne”, rekao je.

I dok mu u NBA ide sjajno – u reprezentaciji nije tako.

“Ja se nadam da ću biti zdrav i nosi me ta vjera, to nadanje da opet idemo zajedno nešto pokušati. Meni je glavni cilj karijere, od prvog dana, bio nešto osvojiti s reprezentacijom i to se kod mene neće promijeniti, koliko god neuspjeha prikupili putem. Naravno, iz godinu u godinu sve je to teže, jako će nas zaboljeti što nas ova dva ljeta neće biti nigdje…”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.