Bradarić o igri Hajduka: ‘Nemam logično objašnjenje zašto smo loši na gostovanjima’

Foto: fah

Hajduk u teškim uvjetima u Zaprešiću nije uspio pobijediti “fenjeraša” Intera u 18. kolu Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je do vodstva došao u 26. minuti autogolom Stefana Simića, koji je nespretnom reakcijom pogodio vlastitu mrežu nakon ubačaja Boseca. U 42. minuti izjednačio je Nigerijac Samuel Eduok.

– Bili smo bolja momčad, dominirali smo, ali opet smo primili nesretan gol. Po tko zna koji put na gostovanjima nam se događaju apsolutno iste stvari. Dominirali smo i pritom smo oštećeni za čisti nedosuđeni jedanaesterac, ali to nam je sada definitivno slaba utjeha. Jednostavno nemam neko logično objašnjenje zašto tako loše izgledamo na gostovanjima, komentirao je Bradarić nakon remija u Zaprešiću.

– Pokušavamo i radimo sve, ali mi u gostima u skoro svakoj utakmici iz prvog šuta primimo gol. I normalno da je onda teško igrati, zaključio je Bradarić.
Posljednju i jedinu ovosezonsku pobjedu na gostovanju u Prvoj HNL Hajduk je ostvario protiv Varaždina u drugom kolu, bilo je 3:0 za Splićane, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.