Brojne ozljede oslabile Španjolce uoči odlučujućih utakmica

Foto: fah

Španjolska nogometna reprezentacija nalazi se u velikim problemima s ozljedama uoči odlučujućih utakmica za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv Grčke i Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska drži drugo mjesto u skupini B, zaostaje za Švedskom dva boda, a ima četiri ispred trećeplasirane Grčke. Samo će prva momčad u skupini direktno u Katar, tako da se Luis Enrique nada da će i novi igrači uspjeti ostvariti pobjedu u Ateni te tri dana kasnije protiv Švedske u Sevilli.

Na popisu ozlijeđenih igrača su Marcos Llorente, Ferran Torres, Mikel Oyarzabal, Pedri, Gerard Moreno, Ansu Fati, Eric Garcia, Yeremi Pino, a upitan je nastup veznjaka Mikela Merina.

– Moramo prebroditi sve poteškoće. Imamo puno ozljeda, ali to znači da su se otvorila vrata za nove igrače koji dolaze gladni. Vjerujem da možemo pobijediti obje utakmice, rekao je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto je Španjolska ušla u finale Lige nacija ranije ove godine, i ne može završiti niže od trećeg mjesta u kvalifikacijama, ima već osigurano mjesto u doigravanju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.