Burna Bila noć: Vilson Džoni izvrijeđao predsjednika Hajduka Kosa!

Foto: fah

Neugodan incident dogodio se sinoć u Novalji na Biloj noći Hajduka na kojoj je kapetan veteranske momčadi Vilson Džoni s bine izvrijeđao Hajdukova predsjednika Ivana Kosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kos je u pozdravnom govoru ozdravio sve nazočne, no ne i veterane što je ponukalo Džonija da izađe na binu, uzme mikrofon, a ono što je slijedilo nije bilo ugodno nikome slušati.

” Kos je dva puta pogriješio, najprije je ušao bez pozdrava, a onda nas nije pozdravio ni kad je izašao na binu. Bili smo posebni gosti na Biloj noći, igrali smo i turnir i bilo je normalno da nas pozdravi. Ispada da smo mi nitko i ništa, a on i njegovi koji su došli tko zna odakle – oni su Hajduk. Rekao sam da ga može biti sram i da nas je javno uvrijedio i danas stojim pri tome. Netko će reći da sam bio pijan, takva je bila večer, naravno da smo i popili, ali nisam bio pijan i stojim iza svega što sam rekao. Morao sam reagirati kao kapetan veterana, a danas ću mu ponoviti ovako javno – mi veterani i navijači Hajduka smo Hajduk, a ne Ivan Kos i njemu slični za koje smo mi nitko i ništa očito”, pojasnio je Džoni za 24sata.hr

Predsjednik udruge veterana Ivan Buljan kaže kako mu je bilo neugodno: “Najradije bih se sakrio pod stol da sam mogao jer je situacija bila vrlo neugodna. Džoni je malo iskočio iz tračnica, mi smo tamo bili službeno kao veterani Hajduka i tako se moramo ponašati, nitko nema pravo na privatne izjave. Naravno da je Kos pogriješio što nas nije pozdravio, no nije bilo potrebe vrijeđati ga”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi veterani smo ogorčeni, nas se sotonizira, rade se liste nepoželjnih, a pisali smo najsvjetlije stranice našeg kluba. Kasnije je Kos došao do mene, rekao da nas je namjeravao kasnije pozdraviti, ali nakon što je Džoni izašao na binu sve je izgubilo smisao”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.