Cedevita nadmoćno svladala Union Olimpiju s +15

Košarkaši Cedevite nakon osvajanja Kupa Krešimira Ćosića nastavili su s pobjedama i u regionalnoj ABA ligi u kojoj su stigli do 17. trijumfa u 22. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Jasmina Repeše u Domu sportova uvjerljivo je svladala Union Olimpiju 75-60. Utakmica je bilo jednostrana od samog početka kad je Cedevita nakon samo osam minuta imala 15 koševa prednosti (26-11).

Prednost nisu ispuštali ni u drugoj četvrtini, štoviše, povećali su ju na +16, a na odmor se otišlo s prednošću 45-30.

U trećoj četvrtini Ceda je stvorila najveću prednost na utakmici od 20 koševa dvicom Mire Bilana u 25. minuti. Domaćin je rutinski zadržao prednost do kraja koja se zaustavila na +15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji bio je Miro Bilan, koji je za 24 minute na parketu ubacio 19 koševa, dok je Nolan Smith zabio 17 koševa, a Jusuf Nurkić 14.

Cedevita je nadomak Final Fouru s četvrtom uzastopnom pobjedom i drugom mjestom. Ispred nje je samo Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.