Chelsea izdržao poluvrijeme s igračem manje i remizirao s Liverpoolom

epa09434258 Liverpool’s goalkeeper Alisson Becker (R) concedes the opening goal during the English Premier League match between Liverpool and Chelsea in Liverpool, Britain, 28 August 2021. EPA/ANDREW YATES EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Liverpool i Chelsea remizirali su u trećem kolu engleske Premier lige 1:1 (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste je u vodstvo doveo Kai Havertz u 22. minuti nakon ubacivanja iz kuta Reecea Jamesa, a do izjednačenja domaćini su čekali do pete minute sudačke nadoknade prvog dijela. Mane je pucao, a James je spriječio loptu da uđe u gol, a pritom je igrao rukom. Sudac Anthony Taylor, nakon što je pregledao snimku, pokazao je na bijelu točku. Iz jedanaesterca siguran je bio Mohammed Salah, loptu je poslao u jednu stranu, a a Mendyja u drugu.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ušao je u igru u 46. minuti umjesto N’Goloa Kantea.

Liverpool i Chelsea ostali su poravnati na ljestvici, sada dijele drugo mjesto sa po sedam bodova, koliko ima i vodeći West Ham United te četvrti Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.