Cibona stiže Zadru: Moramo do pobjede zbog Final Foura

Nakon obveza u Kupu Krešimira Ćosića, hrvatski klubovi nastavljaju s natjecanjem u regionalnoj ABA ligi, a u 22. kolu slijedi domaći okršaj Zadra i Cibone u Višnjiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi ispale su u polufinalu Kupa, a cibosi imaju motiv više danas od 18 sati jer su u lovu za plasman na Final Four.

– Utakmica nam dolazi u nezgodno vrijeme jer imamo problema s nekoliko igrača, no morat ćemo odigrati puno bolje nego protiv Zagreba te nastaviti s pobjedama kako bi izborili Final Four – rekao je trener ‘vukova’ Slaven Rimac uoči utakmice i dodao:

– Bez obzira na poraze Zadar je dobra momčad s kvalitetnim igračima te će biti motivirani kako ne bi ispali iz lige. Cibona je uvijek mamac za navijače Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zadrana Ivan Sunara uzdaje se u pomoć navijača.

– Nadam se velikoj podršci s tribina jer s zajedno s navijačima možemo računati na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.