Ćiro: Dalić pogriješi, ali malo, onoliko koliko je dozvoljeno

Foto: snimka zaslona

Miroslav Ćiro Blažević i dalje je sa Slavenom Bilićem surekorder s ostvarenim četvrtfinalom Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trener svih trenera” u razgovoru za HRT u emisiji Europeo ocijenio je učinak Vatrenih na ovogodišnjem Euru.

– Mi ne možemo živjeti u jednom normalnom ritmu. Mi imamo samo “cik-cak” i to je ono što nas čini interesantnim i jako je velika sreća da se na koncu ipak radujemo. Ovo što su nam priuštili naši reprezentativci bilo je nezaboravno. Za mene, kao trenera, važnija je konstatacija smo kvalitetni i da možemo.

Otkrio je Ćiro da se čuo s izbornikom Zlatkom Dalićem i prije i poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nikad mu ništa nisam sugerirao. Poznajem ga, znam njegovu nadarenost i savjest, te znam da je sve dobro analizirao. On pogriješi, ali malo, onoliko koliko je dozvoljeno, rekao je Blažević u razgovoru sa Stjepanom Balogom.

Istaknuo je Matea Kovačića i Luku Modrića.

– Nakon što sam ga kritizirao, postao je vrlo značajan igrač hrvatske reprezentacije. On nije ni svjestan zašto sam ga kritizirao, ja znam njegove kapacitete. Nema ništa gore za trenera kad igrač ne da svoj učinak adekvatan svojim kapacitetima, rekao je Blažević o Kovačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Modrića i da ne spominjemo. On je nogometni genijalac kojeg je priznao cijeli svijet. Svaka riječ o njemu je suvišna. Cijeli nogometni svijet ga voli, dodao je Ćiro.

Hrvatska će u osmini finala Eura igrati protiv Španjolske.

– Bit će 2:2, produžeci 2:2, penali i mi odlazimo dalje. Veliki sam optimist iako su oni favoriti, ali naši drski mladići su u stanju pobijediti Španjolsku koja je favorit za titulu prvaka, zaključio je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.