Copa America: Brazil odmarao Neymara, Ekvador remijem prošao dalje…

Foto: fah

U posljednjem kolu grupne faze Copa Americe nogometaši Brazila i Ekvadora odigrali su neriješeno, bilo je 1:1. Neymar se odmarao u posljednjem kolu te je Ekvador velikom Brazilu zasluženo uspio otkinuti bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, izbornik Brazila Tite odlučio je u zadnjem kolu odmoriti neke važne igrače te je na teren izveo kombiniranu momčad. Odmarali su se i prvotmici Richarlidson i Fred, no i bez njih je Brazil bez većih problema zadržao prvo mjesto u skupini. Jedino vrijedno spomena u prvom poluvremenu bio je pogodak u 37. minuti koji je postigao Eder Militao. Naime, stoper Reala bio je najviši u skoku nakon centaršuta Evertona, poslije čega je golman Galindez morao po loptu u svoju mrežu.

Početkom drugog poluvremena došlo je do opuštanja u obrani brazilske reprezentacije, a što je iskoristio snalažljivi Angel Mena koji je zabio lijepi pogodak nakon što mu je glavom loptu spustio Enner Valencia.

Nakon izjednačenja obje su se reprezentacije zadovoljile podijelom bodova te se uglavnom igralo mirno, na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višestruki prvaci svijeta su sa deset bodova natjecanje završili kao prvi u skupini, a dalje je prošao i Ekvador, iako nije ostvario niti jednu pobjedu. Naime, izborili su dva remija te su s isto toliko poraza prošli u nokaut fazu Copa America.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.