Copa America: Peru izbacio Boliviju iz natjecanja s 3:1!

Nogometaši Perua noćas su u četvrtfinalu Južnoameričkog prvenstva Copa America pobijedili Boliviju s 3:1, a sva tri pogotka za Peru zabio je legendarni Paolo Guerrero, u 20., 23. i 74. minuti. Utješni gol za Boliviju postigao je Marcelo Moreno u 84. minuti iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uoči prvenstva malo je ljudi vjerovalo u nas, a mi smo dokazali da znamo igrati dobar nogomet, te smo iz dana u dan sve jači”, kazao je 31-godišnji Guerrero, koji je tijekom karijere igrao za Bayern, Hamburger, zadnje tri sezone za brazilski Corinthians, a u novoj sezoni nosit će dres Flamenga.

Peru će u polufinalu igrati protiv domaćina Čilea, koji je dan ranije eliminirao Urugvaj s 1:0, u vrlo uzbudljivoj, ali nogometno negledljivoj utakmici o čemu smo pisali na našem portalu. Peru i Čile su žestoki rivali, a to rivalstvo traje od 1935. godine i poznato je kao “Clasico del Pacifico”. Njihov polufinalni dvoboj na rasporedu je 30. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.