Cvitanović: Oršić je evidentno bio treći ili četvrti izbor

Foto: snimka zaslona

Igor Cvitanović i Mario Carević su u emisiji EUROPEO prokomentirali Mislava Oršića i odnos izbornika Zlatka Dalića prema tom nogometašu, koji je na kraju dobio priliku i u kratkom vremenu pokazao koliko je mogao dati Vatrenima da ju je dobio ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Oršić je evidentno bio treći ili četvrti izbor izbornika i on je tako odlučio. Svi se mi pitamo zašto Oršić nije dobio veću minutažu. Naravno, svi oni koji rade i griješe, svi imaju pravo na svoje odluke. Izbornik je tako odlučio, i kad nije bilo Perišića na lijevom boku, igrao je Brekalo. Znači nije mu bio opcija. Ispostavilo se na kraju, jer uopće nije bilo Perišića i kad je jednostavno morao nešto mijenjati, stavio ga je. Mi svi, ja osobno sam prvi rekao da mislim da Oršić zaslužuje više prilika i nadam se da će u sljedećim kvalifikacijama dobiti tu priliku, rekao je Igor Cvitanović te dodao:

– Moramo biti sretni što imamo opet nekakvu viziju za budućnost, jer imamo mlade igrače koji dolaze i mislim da ćemo uspjeti prebroditi i da ćemo u Kataru biti opet dobri.

Mario Carević osvrnuo se na činjenicu da je Dalić na EP-u promijenio početnih 11 koje je uigravao u Ligi nacija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da je jedna jedanaestorka je igrala kroz Ligu nacija, a na Europskom prvenstvu se opredijelio za druge igrače. Ja bih rekao da je to bila viša sila, Barišić se ozlijedio prije prve utakmice i morao je netko novi uskočiti, to je bio Gvardiol i dobio je šansu i stalo se uz njega sve tri utakmice. Izbornik je bio primoran na promjene, smatra Carević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.