Dalić zadovoljan kampom za EURO 2020.: ‘Ova lokacija nudi nam odlične uvjete za sve’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će tijekom Europskog prvenstva 2020. u St Andrewsu, gradiću na istočnoj obali Škotske, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza obišla je početkom prosinca nekoliko potencijalnih kampova u okolici Londona te u Škotskoj, a nakon detaljne analize, rukovodstvo Saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom je u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem odlučilo da će hrvatska reprezentacija tijekom Eura boraviti u hotelu Fairmont u St Andrewsu.

Luksuzni resort s pet zvjezdica, Fairmont, nalazi se u idiličnom okruženju zelenila i škotske obale, a na raspolaganju ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne vile. Hotel je udaljen oko 120 kilometara od Glasgowa, gdje će Vatreni igrati dvije utakmice u skupini na Euru, a tek pola sata vožnje od zračne luke.

Hrvatska će na Euru igrati u skupini D s Engleskom, Češkom i još jednom selekcijom iz kvalifikacija. Vatreni će okršaj s Engezima imati u Londonu, a na Hampden Parku u Glasgowu čeka ih Češka te suparnik iz kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Željeli smo reprezentaciji omogućiti apsolutno najbolje uvjete za boravak tijekom Eura i zato smo se odlučili za St Andrews. Znamo iz Rusije koliko je važno imati mir, prirodu i kvalitetnu sportsku infrastrukturu te smo zato odabrali hotel i terene koji su na najvišoj razini. Uvjeren sam da je ovo najbolje rješenje za reprezentaciju, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Zahvaljujem Savezu što je zaista detaljno analizirao i predstavio sve opcije te mi je drago što smo bili apsolutno složni u odluci da je ovo najbolje rješenje za boravak reprezentacije tijekom Eura. U Rusiji smo imali sjajne uvjete i vjerujem da će tako biti i sada u Škotskoj. Kamp je vrlo važan ne samo zbog treninga već i zbog stvaranja pozitivnog ozračja i zajedništva, a ova lokacija nudi nam odlične uvjete za sve to, komentirao je izbornik svjetskih doprvaka Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.