Danski izbornik komentirao odluku Francuza da idu u grupu s njima, a ne s Hrvatskom

Foto: fah

Poznato je s kim će hrvatska rukometna reprezentacija igrati u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta. Francuzi kao domaći su mogli birati grupu, a iznenađujuće su se odlučili za skupinu B sa svjetskim prvacima Dancima, a ne grupu A u kojoj je Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nije ždrijeb toliko važan, jer je i ona druga skupina jako teška. Ovaj turnir je izuzetno težak s jakim domaćinom i neće biti laganih utakmica. Što se tiče odluke Francuza, nije bila laka situacija. Tamo ima odličnih ekipa. Mogu samo reći da je Francuska pojačala konkurenciju u našoj grupi”, rekao je izbornik Nikolaj Jacobsen.

Pitali su ga je li odluka Francuza problem ili prednost za Dance.

“Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje jer ne znam što bi bilo najbolje za nas. Naletimo li na Francusku u polufinalu i izgubimo, onda nije nikakva prednost. Dakle, sad je naš cilj biti što bolje plasiran u grupnoj fazi”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.