Dejan Lovren: ‘Zasad je dobro izgledalo, dosta igrača nedostaje i dosta igrača je prvi put s nama’

Foto: fah

Hrvatska je na Rujevici odigrala s Engleskom 0:0, a vratio se i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još je nekako to i bilo gledljivo s obzirom da nismo imali publiku, s gledateljima bi to bilo bolje i drugačiji bi rezultat završio. Dobar je i bod, imale su obje strane nekoliko prilika, a sve u svemu možemo biti zadovoljni. Zasad je dobro izgledalo, dosta igrača nedostaje i dosta igrača je prvi put s nama”, poručio je Lovren.

“Kad pogledate, oni su zamijenili jednog, a mi 5-6 igrača u odnosu na Svjetsko prvenstvo. Ono protiv Španjolske je bilo negledljivo, sami smo rekli da je to sramota. Ne smiješ si dozvoliti da primiš šest komada”, naglasio je Lovren.

Vraća li se motivacija iz Rusije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vraća, iako tek u trećem mjesecu slijedi ono što je bitno. Sad kroz ove utakmice moramo pripremiti dobru atmosferu za kvalifikacije”, zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.