Dinamo objavio cijene ulaznica za City i upute za navijače

Foto: fah

Dinamo je objavio informacije o ulaznicama za utakmicu 2. kola Lige prvaka Manchester City FC – GNK Dinamo, koji je na rasporedu u utorak, 1.10., u Manchesteru u 20h po lokalnom vremenu (21:00h po hrvatskom vremenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UPUTE ZA NAVIJAČE IZ HRVATSKE

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona Manchester City iznosi:

– 1. kat 172kn (772 ulaznice)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– 2. kat 193kn (553 ulaznice)

– 3. kat 172kn (1375 ulaznica)

Prema nalogu Manchester City FC i lokalne policije, ulaznice se moraju prodavati po redu, nije moguće birati sjedala niti redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za navijače iz Hrvatske moguće je kupiti isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir.

Radno vrijeme TICKET POINTA

Četvrtak, 26.9. od 11 do 19h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak, 27.9. od 11 do 19h

Subota, 28.9. od 11 do 19h

Nedjelja, 29.9. od 11 do 19h

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen, ali je za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica.

Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.

VAŽNA NAPOMENA

Svi navijači iz Hrvatske prilikom kupovine na Ticket pointu dobit će dva dokumetna: ulaznicu i kupon, s osobnim podacima koji moraju biti istovjetni. Svaki navijač treba sa sobom prilikom dolaska na utakmicu u Manchesteru imati OBA dokumenta jer bez predočenja oba dokumenta s istovjetnim podacima neće biti moguće ući na stadion Manchester City.

Na ulazu na stadion bit će kontrola ulaznica i kupona od strane hrvatske i engleske redarske službe.

UPUTE ZA NAVIJAČE IZ INOZEMSTVA

Navijači Dinama iz inozemstva moraju proći proceduru prijave za utakmicu Manchester – Dinamo.

Obavezno je poslati zahtjev za ulaznice na e-mail adresu gostovanje@gnkdinamo.hr.

U e-mailu je potrebno navesti kontakt broj telefona (s predbrojem) i količinu ulaznica koju osoba želi kupiti. Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen. Kasnije će biti potrebno poslati presliku/scan svakog osobnog dokumenta za osobe za koje se kupuju ulaznice, ali o tome će navijači dobiti upute putem e-maila od strane kluba nakon prve prijave.

PRIJAVE ZA NAVIJAČE IZ INOZEMSTVA KREĆU U SRIJEDU, 25.9. U 9:00 SATI.

Prijave su moguće do četvrtka, 26.9. u 15:00 sati!

Nakon prijave na navedeni e-mail, svaki će navijač od strane GNK Dinamo dobiti povratni e-mail i detaljne upute s podacima za izvršenje uplate novca za ulaznice.

Nakon izvršenja uplate i točnog iznosa, na isti e-mail bit će obavezno poslati presliku potvrde o uplati te popis osoba za koje se kupuju ulaznice (s osobnim podacima i kontaktom). Ukoliko jedna osoba kupuje ulaznice za više osoba, potrebno je navesti osobne podatke i popis svih osoba za koje su ulaznice kupljene i na koje će iste glasiti.

Nakon cijelog procesa prijave, slanja potvrde o uplati i svih potrebnih podataka, navijači će od strane GNK Dinamo na e-mail dobiti upute o preuzimanju ulaznica u Manchesteru.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

VAŽNA NAPOMENA

U Manchesteru neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače, odnosno za navijače GNK Dinamo.

KONTAKT GNK DINAMO

Za navijače Dinama koji putuju na utakmicu u Manchester na dan utakmice bit će aktivan telefonski kontakt 00 385 99 361 2886

DODATNE INFORMACIJE

U nastavku donosimo nekoliko važnih informacija za navijače:

– dozvoljene zastave maksimalne veličine 2×1 metar (veće nisu dozvoljene)

– dozvoljen unos samo jednog bubnja

– na ulazu će biti provjereni sadržaji svakog transparenta i zastave

– nije dozvoljen unos megafona

– transparente je moguće postaviti na prva dva reda gostujućeg sektora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.