“Dinamo – to smo mi!” ponovno protiv Mamića: ‘Tko to u GNK Dinamo Zagreb poslovnu dokumentaciju dijeli okolo’

mamić
Foto: fah

Nakon što je Zdravko Mamić objavio prihode trenera Nenada Bjelice i njegovog stručnog stožera već drugi put se oglašava udruga “Dinamo – to smo mi!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” 1. Javna objava primanja bez suglasnosti radnika je protuzakonita

2. Odavanje poslovne tajne je protuzakonito

3. Kako može osuđeni lopov u bijegu od hrvatskog pravosuđa imati uvid u nečije plaće osim ako nije ovlaštena osoba za zastupanje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko to u GNK Dinamo Zagreb poslovnu dokumentaciju dijeli okolo čime kompromitira ugled kluba i ugrožava njegovo poslovanje?

Kako smo već ranije ulovili upravu kluba da krši Zakon o udrugama i Zakon o sportu, ovim putem pozivamo istražne organe i institucije Republike Hrvatske da pošalju inspekciju i zaštite radnike kluba te da provedu uvid je li došlo do kršenja Zakona o radu i Zakona o tajnosti podataka”, stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravko Mamić oglasio se na svom Facebook-profilu i objasnio koliko je koji član stručnog stožera prve momčadi kluba dobio u zadnjih 20 mjeseci. Učinio je to nakon što su se igrači i struka usprotivili rezanju plaća uslijed krize koju je izazvao koronavirus, pa je otpušten čitav stručni stožer Nenada Bjelice.

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern Munchen i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”, objavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.