Dino Rađa pušten iz bolnice na kućnu njegu

Proslavljeni splitski košarkaš Dino Rađa danas rano popodne pušten je iz splitske bolnice na kućnu njegu, a nakon što je na njega jutros osobnim automobilom u središnjem dijelu grada naletjela mlada vozačica.
Rađa je nastradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u 9.55 sati na raskrižju Matoševe i Ulice Sedam kaštela, nedaleko tunela Marjan kada je vozačica (20) Fiat brave u raskrižje ušla dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, pokazao je očevid. U tom je momentu tuda svojim motociklom BMW prolazio Dino Rađa u kojega je udarila i oborila ga na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svom srećom u toj je nesreći Rađa zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu oguljotina od samog pada na asfalt. Policija je potvrdila kako je Rađa vozio manjom brzinom i to je najvjerojatnije ublažilo posljedice tog sudara.

Splitska je policija nakon obavljenog očevida utvrdila kako je vozačica počinila prekršaj prošavši kroz crveno svjetlo, pa je protiv nje podnijela obvezni prekršajni nalog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.