Kako do Rusije? ‘Da nam je sviran kazneni udarac, a i utakmica protiv Kosova ostavila je traga’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon sjajnog prvog poluvremena, nekoliko promašenih prilika, sudačkog previda, poražena je na gostovanju u Turskoj te je tako zakomplicirala sama sebi život glede odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Turske drugi je poraz Vatrenih u kvalifikacijama za SP, u šestom mjesecu su poraženi od Islanda, također direktnog suparnika za odlazak na SP u Rusiju. Podsjetimo, večeras su naši direktni suparnici za odlazak na SP odigrali međusobnu utakmicu, Island je na svom terenu svladao Ukrajinu 2:0.

U ovom trenutku Vatreni i dalje drže prvo mjesto u grupi, no, u zadnjem kolu idu u Ukrajinu, gdje moraju pobijediti, prije toga u Osijeku igra se s Finskom.

Kako je utakmicu vidio Vatreni napadač Duje Čop, koji je ušao u samoj završnici, kad su Vatreni pokušavali izjednačiti, no, nažalost, nisu uspjeli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, izgubili smo, ali lako smo mogli do pobjede. Prvo poluvrijeme smo igrali odlično, imali smo puno prilika i mogli smo zabiti. Da nam je sudio penal, utakmica bi otišla u drugom pravcu. U drugom dijelu smo pali, vidjelo se da smo imali dan manje odmora. No, i dalje je sve na nama, prvi smo i ako pobijedimo u obje utakmice, idemo na SP”, rekao je Čop.

Na novinarsko pitanje je li možda na igru Hrvatske utjecala činjenica da smo samo dva dana ranije igrali protiv Kosova na Maksimiru Duje je rekao:

 “To sve je ostavilo traga na nama, to nije normalna situacija. Sad slijedi utakmica s Finskom u Osijeku. – Imamo dva finala koja moramo dobiti. Moramo biti spremni i mislim da ćemo dobiti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.